Advertisement

Ne Demek Cendere : Kolera Orda Olmak İzmir İmza Günü : Cendere paskal prensibinden yararlanılarak ağır yükleri.

Ne Demek Cendere : Kolera Orda Olmak İzmir İmza Günü : Cendere paskal prensibinden yararlanılarak ağır yükleri.. Dört yanından demir bir cendere gibi sıkardı. Cendere ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, cendere ad bir şeyi ezmek, sıkmak gibi işlerde kullanılan araç. Bu sayfada cendere nedir cendere ne demek cendere ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca cendere anlamı tanımı açılımı cendere hakkında bilgiler resimleri cendere sözleri yazıları. Cendere köprüsü, roma köprüsü veya septimius severus köprüsü olarak da bilinir. Fen bilimleri terimi olarak cendere:

Cendere ne demek, ne anlama gelmektedir? Cendere nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Son dönemde karşımıza sıkça çıkan pandemi ne anlama geliyor? Cendere adıyaman'da bulunan tarihi bir köprünün ismidir. .cendere anlamı, cendere açıklaması, cendere ile ilgili bilgi, cendere kelimesinin anlamı,cendere zıt anlamısı cendere kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, cendere sözcüğü ne anlama.

Nemrut Yolları Taştan
Nemrut Yolları Taştan from 4.bp.blogspot.com
Cendere teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Son dönemde karşımıza sıkça çıkan pandemi ne anlama geliyor? .cendere anlamı, cendere açıklaması, cendere ile ilgili bilgi, cendere kelimesinin anlamı,cendere zıt anlamısı cendere kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, cendere sözcüğü ne anlama. Türk dil kurumu sözlüğünde cendere kelimesi ne anlama gelmektedir? Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,cendere,cendere,cendere. Dört yanından demir bir cendere gibi sıkardı. Çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvâneden ibaret alet cendereye koymak;

Uludağ sözlük, bilgiyi zaman ve mekan ayırt etmeden, bilenden bilmek isteyene taşıyan bir zaman makinasıdır.

Türk dil kurumu sözlüğünde cendere kelimesi ne anlama gelmektedir? Cendere ne demek, ne anlama gelmektedir? Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. Cendere tdk sözlük anlamı nedir. Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,cendere,cendere,cendere. Cendere harfleriyle yazılabilen kelimeler 24 türkçe kelime bulunmuştur. Cendere nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Sıkı ve dar yer yun. Cendere kelime anlamı güncel türkçe sözlük sözlüklerinde, türkiye türkçesi ağızları sözlüğü sözlüklerinde, tiyatro terimleri sözlüğü sözlüklerinde, vikipedi sözlüklerinde. Cendere nedir, cendere ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek, pres. Ciltçilikte ve başka sanatlarda baskı ve perdah makinesi. Fen bilimleri terimi olarak cendere: Bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan mekanizma, pres.

Cendere kelimesi anlamı 454 defa okunmuştur. Cendere nedir, cendere ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek, pres. .cendere anlamı, cendere açıklaması, cendere ile ilgili bilgi, cendere kelimesinin anlamı,cendere zıt anlamısı cendere kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, cendere sözcüğü ne anlama. Türk dil kurumu sözlüğünde cendere kelimesi ne anlama gelmektedir? Sizde içinde cendere kelimesi geçen bir şeyler paylaşın !

Uzakmı uzak şiiri - Nezlim - Edebiyatdefteri.com
Uzakmı uzak şiiri - Nezlim - Edebiyatdefteri.com from i.edebiyatdefteri.com
Cendere ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, cendere ad bir şeyi ezmek, sıkmak gibi işlerde kullanılan araç. Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Cendere ne demek, ne anlama gelmektedir? Fen bilimleri terimi olarak cendere: Türk dil kurumu sözlüğünde cendere kelimesi ne anlama gelmektedir? Cendere kelimesi baş harfi c son harfi e olan bir kelime.başında c sonunda e olan kelimenin birinci harfi c , ikinci harfi e , üçüncü harfi n , dördüncü harfi d , beşinci harfi. .cendere anlamı, cendere açıklaması, cendere ile ilgili bilgi, cendere kelimesinin anlamı,cendere zıt anlamısı cendere kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, cendere sözcüğü ne anlama. Bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan mekanizma, pres.

Cendere ne demek, ne anlama gelmektedir?

Bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan mekanizma, pres. Ağır yükleri kaldırmak için kullanılır. Çamaşır ütülemeye mahsus iki ağaç üstüvâneden ibaret alet cendereye koymak; .cendere anlamı, cendere açıklaması, cendere ile ilgili bilgi, cendere kelimesinin anlamı,cendere zıt anlamısı cendere kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, cendere sözcüğü ne anlama. Ben'imin püsküllü belası ben'imin günah keçisi ben! Dört yanından demir bir cendere gibi sıkardı. Cendere kelime anlamı güncel türkçe sözlük sözlüklerinde, türkiye türkçesi ağızları sözlüğü sözlüklerinde, tiyatro terimleri sözlüğü sözlüklerinde, vikipedi sözlüklerinde. Cendere adıyaman'da bulunan tarihi bir köprünün ismidir. Cendere sözlük anlamı ve cendere hakkında bilgi kaynağı. Yukarıda da bahsedildiği gibi, kurtlar vadisi'nde cendere müziğini duyanlar cendere ne demek diye. Cendere kelimesinin ne demek olduğunu merak ediyorsanız ve kökeninin nereden geldiğini detayları ile derledik. Ciltçilikte ve başka sanatlarda baskı ve perdah makinesi. Fen bilimleri terimi olarak cendere:

Cendere kelimesinin ne demek olduğunu, cendere sözcüğünün anlamını ve cendere kelimesinin tercümesini sitemizden öğrenebilirsiniz. Endüstrinin hemen hemen bütün kollarında pek… Cendere kelime anlamı, cendere nedir sorusunun cevabı, cendere ne demek, cendere anlamı, cendere sözlük anlamı, cevap : Cendere kelime anlamı güncel türkçe sözlük sözlüklerinde, türkiye türkçesi ağızları sözlüğü sözlüklerinde, tiyatro terimleri sözlüğü sözlüklerinde, vikipedi sözlüklerinde. Cendere için 2 adet anlam bulundu.

Cendere Ne Demek, Cendere Nedir - Bio Bilgi
Cendere Ne Demek, Cendere Nedir - Bio Bilgi from www.biobilgi.com
Cendere kelimesinin ne demek olduğunu, cendere sözcüğünün anlamını ve cendere kelimesinin tercümesini sitemizden öğrenebilirsiniz. Endüstrinin hemen hemen bütün kollarında pek… Cendere ne demek yardımcı olurmusunuz. Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,cendere,cendere,cendere. Cendere kelime anlamı, cendere nedir sorusunun cevabı, cendere ne demek, cendere anlamı, cendere sözlük anlamı, cevap : Ciltçilikte ve başka sanatlarda baskı ve perdah makinesi. Uludağ sözlük, bilgiyi zaman ve mekan ayırt etmeden, bilenden bilmek isteyene taşıyan bir zaman makinasıdır. Cendere nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da!

Bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan mekanizma, pres.

Cendere nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Cendere, basınç yolu ile cisimleri sıkıştırmaya ya da cisimlerin üzerinde damgalar vurmaya yarayan âlet ve makinelere verilen genel ad'dır. Uludağ sözlük, bilgiyi zaman ve mekan ayırt etmeden, bilenden bilmek isteyene taşıyan bir zaman makinasıdır. Türk dil kurumu sözlüğünde cendere kelimesi ne anlama gelmektedir? Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. Yukarıda da bahsedildiği gibi, kurtlar vadisi'nde cendere müziğini duyanlar cendere ne demek diye. Cendere ne demek yardımcı olurmusunuz. .cendere anlamı, cendere açıklaması, cendere ile ilgili bilgi, cendere kelimesinin anlamı,cendere zıt anlamısı cendere kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, cendere sözcüğü ne anlama. Cendere kelimesinin ne demek olduğunu merak ediyorsanız ve kökeninin nereden geldiğini detayları ile derledik. C harfi ile başlayan kelimeler cendere nedir? Fen terimleri cendere hakkında aşağıda sözlük anlamı ve kısaca açıklası yapılmıştır. Baskı anlamına gelen cendereyi daha kapsamlı açıklayalım. Dört yanından demir bir cendere gibi sıkardı.

Cendere nedir, cendere ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir şeyi sıkmak, ezmek gibi işlerde kullanılan düzenek, pres ne demek. Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,cendere,cendere,cendere.

Posting Komentar

0 Komentar